La vaga de fam afebleix Jaume Bonet, que manté la voluntat de continuar-la

  • Ha perdut vint quilos en dinou dies · Continuarà fins que el metge no li digui que arriba al punt de no retorn

VilaWeb
Redacció
20.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de dinou dies en vaga de fam, Jaume Bonet, el jubilat de Mallorca que contesta l’ofensiva contra el català de Bauzá, ha perdut uns vint quilos de pes, però diu que continuarà fent vaga fins que el metge no li digui que arriba al punt de no retorn. El seu estat de salut s’ha afeblit considerablement, i ara el seu grup de suport li ha restringit les visites, que només es podran fer d’una manera concertada.

Bonet va començar la vaga de fam el primer dia de març per denunciar que el president del govern de les Illes, José Ramón Bauzá, ‘vol abolir el català i substituir-lo pel castellà’. Tal com va explicar en aquesta entrevista a VilaWeb, Bonet no pot parlar gaire estona perquè es cansa i es mareja.

Els membres de l’associació de Jubilats per Mallorca han explicat que refaran l’estratègia que tenien prevista perquè el govern va aprovar divendres el projecte de llei de la funció pública i les tramitacions seran molt llargues, més del previst. Expliquen que no tenen ‘estructura’ per fer relleus en la vaga de fam durant tant de temps.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any