Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  11.02.2012  11:06

Anonymous ataca la web de la CIA i del govern d'Alabama

El moviment ha augmentat els atacs hackers des del tancament de Megaupload

Men?ame
 

El moviment Anonymous ha confirmat avui l'atac a la web de l'agència d'espionatge nord-americana CIA i del govern de l'estat d'Alabama. En el perfil de Twitter d'Anonymous ha aparegut el missatge 'CIA Tango Down', una expressió que fa servir sovint el moviment en els seus atacs i que fa referència a l'expressió de les forces especials nord-americanes quan eliminen els seus enemics.

Després de les primeres informacions, la portaveu de la CIA, Jennifer Youngblood, ha sortit del pas i ha dit que investigaven el possible atac hacker de la web. Passades unes quantes hores, la web de la CIA ha tornat a funcionar.

Segons la CNN, Anonymous també ha hackejat la web de la Cambra Minera de Mèxic i la de la Secretaria d'Energia mexicana. En un altre missatge de Twitter, Anonymous ha escrit 'Hola, Cambra de Miners Mexicans. Voleu veure els vostres correus electrònics exposats'.

Des del tancament de Megaupload, Anonymous ha intensificat les accions i els atacs a webs. Va fer caure les webs de l'FBI, del Departament de Justícia dels EUA i desenes més ja fa setmanes, durant l'atac hacker més important. Poc després, va publicar la discografia sencera de Sony i va declarar la guerra a través d'un vídeo a les grans companyies de la indústria discogràfica que donen suport al projecte de llei SOPA.