Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  02.02.2012  10:25

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa

La geocerca arriba a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Un grup de geoPelegrins hi va fer cerca

Men?ame
 

Una trobada de geocercadors, celebrada diumenge a Castellnou de Seana, va portar a 45 participants fins l'Estany d'Ivars i Vila-sana. A més de practicar la geocerca (també coneguda amb el seu nom anglès, geocaching) van aprofitar per plantar un xop prop de l'Estany, amb la intenció de conscienciar de la importància de tenir cura de l'espai natural.

La trobada també va servir perquè els geoPelegrins, un grup de geocerca català, celebressin que fa mig any, el 25 de juliol de 2011, es posessin amagatalls en el Camí de Sant Jaume i, així, entrar en les rutes de la geocerca.

La geocerca

La geocerca o geocaching consisteix a amargar un contenidor en un amagatall, se’n prenenles coordenades i es publiquen a la pàgina www.geocaching.com. Els geocercadors es descarreguen les coordenades al GPS i intenten trobar-lo. Al contenidor es poden trobar objectes de poc valor i una llibreta per registrar el dia i el nom de l'equip que l'ha descobert i fer-hi comentaris. Una vegada trobat el contenidor i registrada la troballa, es deixa al mateix lloc perquè altres equips el puguin trobar.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d'Urgell.