Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  23.01.2012  12:31

Dimiteixen els fundadors de Blackberry

Deixen la direcció de l'empresa Research in Motion (RIM) pressionats per accionistes i inversors

Men?ame
 

Els dos fundadors de Research in Motion (RIM), Jim Balsillie i Mike Lazaridis, han anunciat que renunciaven el càrrec de presidents executius de l'empresa canadenca que fabrica els telèfons BlackBerry, com demanaven amb insistència els accionistes i inversors des de feia mesos. 'En tot negoci d'èxit, arriba un moment en què entres en una nova fase de creixement i és l'hora que els fundadors passin el relleu a una nova direcció', diuen després de vint anys al davant de la companyia. Ara, Balsillie i Lazaridis hi continuaran vinculats: el primer com a vice-president de la junta i el segon, com a administrador.

Per a entendre el canvi cal tenir en compte que l'any passat BlackBerry va perdre més del 70% del valor a borsa, que ha tingut uns quants revessos, com ara l'endarreriment de la sortida de la BlackBerry 10, el fracàs comercial de la pissarreta PlayBook i la greu avaria que va deixar durant uns quants dies els seus terminals sense servei de missatgeria i correu electrònic.