Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  13.01.2012  09:05

Jordi Pujol: 'Em sembla que ens n'anirem'

L'ex-president veu el país 'en una situació extremadament difícil'

Men?ame
 

L'ex-president de la Generalitat Jordi Pujol va avisar ahir al vespre que la pressió política sobretot pel finançament pot fer perdre a Catalunya la cohesió i la capacitat de defensar-se. Va dir que calia reivindicar a Madrid els recursos que ens pertanyen, perquè és precisament la Generalitat qui paga les escoles públiques, la sanitat, i la llei de dependència. Si tot això s'esmicola, Catalunya 'perd la possiblitat de mantenir-se com un país compacte'. I a afegir: 'De cara al 2014 aquestes coses s'han de planteja. Estem amenaçats per un projecte que vol converitir-nos en residuals' (àudio). 'Em sembla que ens n'anirem; però costarà', va sentenciar.

A la presentació del llibre 'Cambó' d'Heribert Barrera, l'ex-president també va parlar del fracàs no només de personatges històrics com el dirigent regionalista sinó també del nacionalisme català en l'encaix de la sobirania catalana amb la regeneració d'Espanya que va promoure Cambó.