Més de vint mil entrades venudes pel partit de Catalunya

  • La selecció nord-africana va guanyar ahir la basca · Cruyff convoca onze jugadors del Barça i set de l'Espanyol · Tots, excepte Bojan juguen al nostre país · Aconseguiu entrades de franc a la botiga de VilaWeb

VilaWeb
Redacció
29.12.2011 - 09:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La selecció de Tunísia arriba avui a Barcelona per jugar demà l’esperat partit contra Catalunya. I arriba en bona forma, car ahir va guanyar la selecció basca a San Mamés per 1 a 2. El seleccionador català, Johan Cruyff, va reiterar ahir que compta amb una de les millors seleccions catalanes de tots els temps. Ja ho havia dit fa una setmana, però en la recepció oficial d’ahir al Palau de la Generalitat ho van repetir tant ell com el president, Artur Mas. Tots dos van fer també una crida als afeccionats perquè vagin a l’Estadi Olímpic. De moment, ja s’han venut més de vint mil entrades, que és el mínim que s’havia fixat la Federació Catalana de Futbol. Amb tot, s’espera que es puguin superar les trenta mil entrades.

A la llista de convocats hi ha onze jugadors del Barça (set del primer equip i quatre del B) i set de l’Espanyol, a més de Puigdollers (Sabadell), Coro (Girona), Juste (Nàstic) i Bojan (Roma). Justament Bojan fou esmentat de manera especial per Cruyff, car és l’únic dels convocats que no juga al nostre país. ‘Volíem que tots els jugadors juguessin aquí, però amb Bojan hem hagut de fer una excepció, perquè ell vol venir cada any’, va dir Cruyff, que també va explicar que finalment no havia pogut convocar els jugadors del València Jordi Alba i Bruno Saltor. Una de les novetats  d’enguany és Cesc Fàbregas, que mai no havia pogut jugar amb Catalunya perquè el calendari de la Premier com a jugador de l’Arsenal li ho impedia.

Entrades de franc a la botiga de Productes de la Terra i VilaWeb

Us recordem que podeu acoseguir entrades gratuïtes si compreu una samarreta de la selecció o una equipació infantil a la botiga de Productes de la Terra i de VilaWeb. La botigés a la mateixa redacció del diari (Ferlandina, 43, al Raval de Barcelona, al costat del MACBA), i és oberta de dilluns a dissabte d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any