Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  17.08.2011  06:00

El director de News of the World i Murdoch estaven al cas de les escoltes il·legals

Ho diu un periodista del diari en una carta

Men?ame
 

Clive Goodman, periodista condemnat el 2007 per les escoltes del diari News of the World, diu en una carta que les escoltes eren generals i sabudes del magnat Rupert Murdoch i el seu fill James. La carta, feta pública ahir per The Guardian, fou escrita el 2007 pel periodista Clive Goodman, després de ser condemnat per haver punxat els telèfons de la casa reial britànica, i contradiu la família Murdoch i l'ex-director de News of the World, Andy Coulson, que deien que no n’estaven al cas.

 

Goodman també diu en aquesta carta que fins i tot es parlava de les escoltes il·legals durant les reunions del consell de redacció, i que el director, Andy Coulson, va prohibir de parlar-ne, en aquelles reunions, i que va oferir-li de mantenir-li el lloc de feina si no implicava el diari en el judici per les escoltes a la casa reial.

Coulson sempre ha negat que en sabés res, de les escoltes, i, després de dimitir per la condemna de Goodman, fou nomenat portaveu i assessor de comunicació del partit Conservador i del primer ministre, David Cameron, fins al gener.