Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  28.07.2011  06:00

L'escriptor Joaquim Carbó, Premi Trajectòria 2011

Rebrà el reconeixement a tota la seva carrera literària en el marc de la 29a Setmana del Llibre en Català

Men?ame
 

Una trajectòria de cinc dècades, més d'un centenar de títols publicats, sobretot de literatura infantil i juvenil, i alguns best-sellers com 'La casa sota la sorra' i 'La colla dels deu' avalen la trajectòria de Joaquim Carbó (Caldes de Malavella, 1932), que ara els responsables de la 29a La Setmana del Llibre en Català li volen reconèixer i destacar atorgant-li el Premi Trajectòria 2011. Precisament, el mes de juny passat Carbó va participar en el  xat de VilaWeb i el club de lectura Què Llegeixes? Al llarg de la conversa amb els lectors va explicar que abans de final d'any sortirà un nou llibre, 'Un dia de la vida d'en Felip Marlot'.

La Setmana del Llibre en Català es farà del 9 al 18 de setembre al Parc de la Ciutadella de Barcelona. En altres edicions, han rebut el Premi Trajectòria els escriptors Maria Barbal, Isabel Clara Simó, Josep Palau i Fabre, Quim Monzó, Emili Teixidor, Roser Capdevila, Josep M. Castellet, Teresa Pàmies, Josep Vallverdú, M. Antònia Oliver, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Lluís Millà i Avel·lí Artís Gener.