Notícies

Dimecres  20.07.2011  17:57

L'oposició troba prepotent i esperpèntic el discurs de dimissió de Camps

Alarte (PSPV) ataca Rajoy pel silenci 'vergonyós' · Compromís avisa que la corrupció no s'acaba amb Camps

Men?ame
 

L'oposició ha reaccionat ràpidament a l'anunci de la dimissió de Camps. La portaveu de Compromís, Mònica Oltra, ha volgut deixar clar que amb la dimissió de Camps no s'acaben els problemes de corrupció del PP valencià. Per la seva banda, el primer secretari del PSPV, Jorge Alarte, ha considerat esperpèntic el que ha passat avui i ha aprofitat l'ocasió per atacar el silenci de Mariano Rajoy.

Mònica Oltra ha dit que 'del nord al sud del País Valencià hi ha problemes de corrupció' i ha fet referència al cas Fabra i al cas Brugal, passant per la visita del Papa a València. Oltra diu que el discurs de dimissió de Camps ha estat 'prepotent i delirant amb insults als tribunals'. Oltra ha afegit que 'per fi Camps ha dimitit, però ha perdut l’oportunitat d’anar-se’n amb dignitat, assumint la seua responsabilitat i demanant perdó amb humilitat al poble valencià'.

Jorge Alarte ha dit que 'l'esperpent més gran és el del senyor Rajoy, que amb el silenci d'aquests dies ha ofert un autèntic espectacle vergonyós per a la democràcia'. A més, Alarte s'ha ofert per ajudar en allò que calgui perquè al País Valencià 'tenim molts problemes per resoldre mentre no hi ha govern'.

La coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Marga Sanz, ha celebrat la dimissió de Camps, 'el pitjor president dels valencians', però ha criticat que 'lamentablement, arriba tard i mal'. Per a Sanz, 'hauria d'haver-se produït en el mateix moment en què es conegué la implicació del senyor Camps a la trama Gürtel'. 'Camps se'n va deixant una imatge lamentable, havent mentit als valencians i valencianes, havent anat a unes eleccions amb una gran mentida a les seues esquenes que hui ja no ha pogut suportar més', ha manifestat Sanz.

Per la seva banda, el president d'ERPV, Agustí Cerdà, ha declarat que 'la insensatesa va ser que el PP presentara un candidat tocat de mort a les eleccions, el senyor Camps mai havia d'haver-se presentat candidat a la presidència de la Generalitat amb causes judicials pendents'. Segons Cerdà, 'el PP ha lesionat la imatge dels valencians i ha deixat en evidència i en ridícul les nostres institucions i el nostre govern perquè, el que potser és el més greu, el president va mentir, va enganyar els ciutadans i va actuar de manera deshonesta'.

Men?ame