Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  05.07.2011  22:34

L'extrema dreta ataca l'Fnac de València per impedir la presentació d'un llibre

S'hi presentava l'obra del sociòleg Vicent Flor 'Noves glòries a Espanya' sobre l'anticatalanisme al País Valencià

Men?ame
 

Aquest vespre un grup d'extrema dreta ha irromput a l'Fnac de València per impedir la presentació d'un llibre a la sala d'actes. Es tracta del llibre 'Noves glòries a Espanya', del sociòleg Vicent Flor, publicat per l'Editorial Afers i presentat per J.J. Pérez Benlloch, Mònica Oltra, l'editor Vicent Olmos i el mateix autor. Una vegada començat l'acte, alguns assistents han començat a increpar la resta d'assistents i a insultar els presentadors de l'acte. Han alçat banderes espanyoles i del Grup d'Acció Valencianista i han llençat cadires, llibres i bombetes de fum. Alguns dels assitents han rebut l'impacte d'aquests objectes, que no han parat de volar fins que no ha arribat la seguretat privada de l'espai comercial i, finalment, la policia.

Finalment, després d'uns trenta minuts, la policia ha desallotjat els violents de la sala i l'acte ha continuat. Els participants en l'acte han volgut destacar que, precisament, allò que explica el llibre és el que lamentablement han tingut l'oportunitat de presenciar. Vicent Flor ha dit que 'hui hem tingut lliçó de teoria i també de pràctica'.