Màrius Serra presenta a Mollerussa la reedició de “L’home del sac”

  • Una revisió de la seva primera novel·la

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
27.06.2011 - 08:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’escriptor i comunicador Màrius Serra va presentar la setmana passada la reedició de la seva primera novel·laL’home del sac“. Publicada a Columna el 1990, ha estat reeditada per Bromera sota la revisió del mateix autor per tal d’adaptar-la al català actual. La presentació, al bar de L’Amistat de Mollerussa i on es van reunir més d’una quarantena de persones, va anar a càrrec del crític Josep Camps el qual va fer un repàs de les principals característiques del la novel·la revelant-ne alguns detalls i tècniques utilitzades per l’escriptor.

Per la seva banda, Màrius Serra va indicar que aquesta novel·la el va consagrar com a escriptor quan tenia 27 anys i en va explicar divertides anècdotes com la referent al dia en què va ser presentada en una llibreria de Barcelona, una presentació que va comptar amb la presència d’Avel·lí Artís Gener “Tisner”, el qual li va proposar de ser el seu “hereu” fent la secció de mots encreuats a La Vanguardia.

Argument

Pel que fa a l’argument, tot comença amb la desaparició de Tim O’Teu, un enigmista de la Rambla. La seva promesa, Raquel Fuster, recorrerà al doctor Genís per tal d’esbrinar què ha passat. Junts, analitzen la novel·la que Tim va deixar escrita. De fet, serà la clau per a descobrir on és ara.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any