‘TV3 és nostra, la volem i la recuperarem’

  • Us oferim en vídeo la lectura íntegra del manifest d'ACPV, llegit per l'actriu Pepa López

VilaWeb
Redacció
17.04.2011 - 14:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Al final de manifestació, als peus de les Torres de Serrans, l’actriu Pepa López va llegir ahir al vespre un manifest (vídeo) en què es criticava el tancament de TV3 relacionant-lo amb la ‘rancúnia antivalenciana’ del govern de Camps i en la voluntat de convertir el País Valencià ‘en una mala còpia de Castella’ i ‘una platja bruta i trista al servei de Madrid’.

El text denuncia l’obsessió pel control dels mitjans de comunicació, el silenci de veus que neguen la reverència i una televisió que ‘obre la llengua del país al món amb naturalitat i rigor’. ACPV també considera que el tancament de TV3 vol distreure l’atenció dels casos de corrupció que amenacen el govern valencià. ‘Ens han tancat TV3, però la tornarem a obrir’, continua el manifest, i alerta que ara l’obsessió del govern Camps és tancar ACPV amb multes en una ofensiva començada fa quatre anys. El manifest recorda la resistència de l’entitat amb manifestacions, concentracions, pronunciaments institucionals i el suport de molts valencians.

‘Avui hem vingut fins a aquestes torres de Serrans, obertes a la ciutat i tancades al mal d’Almansa, per dir ben alt i ben clar, en el nostre català de València, que no ens tancaran’, continua el text.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any