El ple de l´Ajuntament de Benicàssim aprova el retorn de les emissions de TV3

  • L'Ajuntament de Benicàssim va aprovar este dijous, 24 de febrer, per unanimitat, una declaració institucional de totes les formacions amb representació municipal manifestant el rebuig pel tall de senyal de les emissions de TV3

VilaWeb
Redacció
25.02.2011 - 12:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un punt consensuat entre equip de govern i oposició que va ser ratificat en aquesta sessió plenària sense que ni defensés en el ple ordinari per part de cap regidor de la corporació municipal

En aquesta declaració institucional insta la Generalitat Valenciana a restablir de nou les emissions de la Corporació Catalana, TV3, Canal 33, i Canal 3 / 24 en el conjunt de les comarques valencianes.
Al seu torn, aquesta declaració també demana al Govern central que habiliti un canal múltiple addicional de TDT i insta al Consell Valencià i al Govern Català a arribar a un acord de reciprocitat pel que fa a les emissions.
Mentrestant, aquest ple també aprovava un expedient d’indemnització d’empreses per import de 155.302, 42 euros per pagar factures pendents d’exercicis anteriors amb l’abstenció de l’oposició.
Es tracta del segon d’aquestes característiques que s’aprova en aquesta exercici de 2011 atès que en l’anterior ple del mes de gener es va aprovar una altra indemnització per valor de 278.613,61 euros.
Com és habitual en aquests punts hi va haver el consegüent encreuament de crítiques entre equip de govern i oposició sobre el criteri a seguir a l’hora del pagament de les factures per aquest procediment.
El regidor de Desenvolupament Econòmic, Ramón Álvarez, va reiterar que malgrat tot des de l’equip de govern es continuen pagant les factures i que al final d’aquest mandat municipal es rebaixarà de manera important el seu valor total.
Finalment, el ple no va aprovar, amb els vots del PSOE i del PP, la urgència d’una moció presentada per EU per debatre sobre la reversió municipal de Vila Elisa i reprovar l’actuació de la regidora Susana Marqués.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any