El futur passeig Marítim de Les Botigues tindrà entre 6 i 8 metres d’amplada, carril bici i nous accessos a la platja

VilaWeb
Redacció
08.01.2011 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament ja ha remès el projecte executiu del futur passeig Marítim de Les Botigues a la Demarcació de Costes de l’Estat i al Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, un projecte que compta amb una inversió de 5 milions d’euros.

Un passeig d’entre 6 i 8 metres d’amplada per a vianants, amb carril bici de doble sentit i nous accessos a la platja, és el que dibuixa el projecte executiu que l’Ajuntament ha tramès al Ministeri. El projecte ha estat redactat en col.laboració amb la Mancomunitat de Municipis de l’AMB, el mateix organisme que tira endavant el passeig de Viladecans i Castelldefels.

Amb una inversió de 5 milions d’euros, la remodelació del projecte donarà compliment dels nous criteris d’accessibilitat urbanística, alhora que preveu el disseny de nou mobiliari urbà i la connexió amb el passeig provinent de l’interior del Port Ginesta. A més, està prevista la concessió administrativa de guinguetes i la protecció de les dunes.

Un cop es rebi l’informe favorable del Ministeri, l’Ajuntament podrà tramitar l’aprovació del projecte. Posteriorment, s’haurà de dotar en els pressupostos de l’Estat i finalment el projecte ja es podrà licitar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any