El Moviment Popular de Sabadell busca suports per ‘reconstruir la unió electoral entre ES i CUP’

  • Pels cinc col·lectius del MPS, aquest seria un pas previ en clau de les properes eleccions municipals del maig, però que hauria de servir per construir una 'espai alternatiu i independent' encara més ampli pel 2015.

VilaWeb
Redacció
02.12.2010 - 14:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A part d’haver mantingut ja reunions bilaterals, tant amb l’Entesa per Sabadell (ES) com amb la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) per fer arribar aquest desig ‘amb humilitat, sabent que nosaltres només podem expressar la nostra opinió’ segons ha expressat el portaveu Oriol Sorolla, els impulsors engeguen avui un procés de recollida sel·lectiva de signatures entre membre d’ambdues organitzacions i altres militants d’organitzacions veïnals, sindicals i polítiques que també siguin favorables a que ES i CUP es presentin conjuntament a les properes municipals.

També han convocat una Taula Rodona amb les dues candidatures i membres del MPS perquè siguin elles mateixes les que exposin ‘les seves idees i objectius polítics’, el proper 14 de desembre a les 19h. al Casal Independentista Can Capablanca. També es convidaran representants d’altres candidatures membres de les CAV (Candidatures Alternatives del Vallès).

Nova aposta municipalista

Tal i com reflectia l’article d’opinió publicat a Vilaweb fa dues setmanes, el Casal Independentista Can Capablanca, l’Assemblea de Joves de Sabadell, l’Organització Socialista d’Alliberament Nacional Endavant, el col·lectiu antipatriarcal Justa Revolta i l’emisora lliure Ràdio Trama, tots membres del MPS, van resoldre a la darrera Assemblea General del mov¡ment ‘prendre la decisió ja irrenunciable de treballar l’àmbit del municipalisme com a un nou front de lluita per transformar la realitat local sabadellenca, sense perdre de vista la realitat nacional dels Països Catalans’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any