Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  09.11.2010  09:55

Una plataforma vinculada a Mascarell obre un debat sobre el futur de Barcelona

Barcelona 10.0 vol aplegar idees progressistes en un moment de 'manca de lideratges'

Men?ame
 

La plataforma Barcelona 10.0, vinculada a l'ex-conseller Ferran Mascarell, ha començat un debat a la xarxa per 'aglutinar l'opinió progressista i la visió de modernitat' per a Barcelona en un moment de canvis i de 'manca de lideratges'. Entre els promotors hi ha l'arquitecta Beth Galí, l'ex-director del Museu d'història de la Ciutat, Antoni Nicolau; el director del Mercat de les Flors, Francesc Casadesus, i la directora delegada del complex de l'antic hospital de Sant Pau, entre més.

Els promotors de la plataforma es proposen 'd'articular una plataforma de debat i propostes que ajudi a identificar els compromisos i les apostes, a construir els lideratges i els pactes que creiem que necessita Barcelona en aquest moment. Avui la participació política no es pot cenyir només a la dinàmica dels partits, per això Barcelona 10.0 proposa un espai de reflexió i de generació de propostes positives, que aglutini la opinió progressista i la visió de modernitat'.

La plataforma s'ha activat a pocs dies pel començament de la campanya per a les eleccions al parlament del 28 de novembre i a pocs mesos de les eleccions municipals del mes de maig.

Fa poc més d'un mes, i coincidint amb un moment en què els sondatges indiquen un avantatge del candidat de CiU, Xavier Trias, sobre Jordi Hereu en la intenció de vot, Mascarell va expressar la seva disposició a anar a unes primàries al PSC, sempre i quan Hereu renunciés a repetir com a candidat.