Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  31.08.2010  19:54

Presentació de la 3a edició del circuit de Duatlons de Muntanya Terra Endins

Començarà el proper 5 de setembre a Sant Feliu Sasserra

Men?ame
 

Dilluns es va presentar a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona la 3a edició del circuit de Duatlons de Muntanya Terra Endins , que s’iniciarà el proper 5 de setembre  a Sant Feliu Sasserra i finalitzarà el 13 de març del proper any a Centelles.
Aquest circuit pretén unir i fomentar la participació a les duatlons de la Catalunya interior, a través d’un calendari conjunt que comptabilitzarà els resultats de tots aquells participants que el vulguin seguir i completar.

La presentació va ser presidida pel president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa, i pel conseller delegat d’Esports, Josep Musull, que van remarcar la vitalitat d’aquesta modalitat esportiva que afavoreix la participació d’esportistes populars en varis municipis de la comarca, la consolidació d’Osona com a referent en la creació i desenvolupament de proves, el caràcter no empresarial de l’organització així com el fet que es premiï la participació dels més joves i dels més grans.
En aquesta edició, el circuit compta amb 10 proves ( 8 a Osona, 1 al Berguedà i 1 al Bages) i els participants es divideixen en tres categories: Sub-23 (a partir de l’any 1988), veterà de 41 a 50 anys i màster ( més de 50 anys).