Estaràs responsabilitza Matas de les decisions sobre el Palma Arena

  • El jutge investiga un suposat desviament de fons públics i l'enriquiment il·lícit de l'ex-president

VilaWeb
Redacció
17.02.2010 - 13:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Rosa Estaràs, eurodiputada pel PP i ex-vice-presidenta del Govern balear, ha dit avui davant del jutge que instrueix el cas Palma Arena que l’ex-president Jaume Matas era el principal interessat que avancés la construcció del velòdrom i que ell era el responsable de les principals decisions que es prenien respecte de les obres. Estaràs ha declarat com a testimoni davant del jutge José Castro, que investiga el suposat desviament de fons públics durant la construcció del Palma Arena i la possible vinculació per enriquiment il·lícit de Matas.

Després d’Estaràs hauran de declarar els diputats del PP Rosa Puig i Joan Flaquer, que també se’ls interroga pels càrrecs de responsabilitat que van ocupar durant la legislatura passada.

Fa un parell de setmanes, l’1 de febrer, el jutge Castro va dictar un interlocutori pel qual desestimava la petició d’un dels advocats, que havia demanat la nul·litat de les investigacions sobre el patrimoni de Matas. El jutge va considerar que era obligat de continuar les investigacions d’aquest patrimoni atès que era ‘una de les principals destinacions’ dels cinquanta milions d’euros desviats en la construcció del velòdrom.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any