Denuncien a Georges Frêche per ‘Apologia de crim de guerra’

  • El fill d'un antic presoner de guerra, va dipositar ahir dimecresa Perpinyà, una denúncia contra Georges Frêche per 'apologia de crim de guerra' segons publica avui el diari l'indépendant. Es basa en una frase que va pronunciar el president de la regió, a Vilafranca de Conflent, el passat mes de setembre durant una cerimònia commemorativa. La frase dita pel president regional va ser aquesta 'Els alemanys van fer 2 milions de presoners marxant de vacances per cuidar les gretchens, mentre els seus marits patien al front rus'...>>

VilaWeb
Redacció
10.12.2009 - 06:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dj. 10 desembre del 2009 (matí)

 

                                                     Un elegit del Conflent va fer arribar aquestes paraules denunciant-les per correu a l’ofici departamental dels antics combatents. Segons l’entorn del president regional, aquesta queixa és una manipulació política deguda a la pròximitat de les eleccions regionals.

El dipositari de la queixa és un jubilat de 72 anys que afirma que, com a fill d’antic presoner de guerra no pot deixar passar aquestes paraules. Philippe Domergue, l’advocat del demandant, afirma que ‘la querella no  guarda cap relació amb el període electoral actual, el meu client ha respost a les declaracions publicades’.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any