Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  04.11.2009  12:54

Les consultes volen assolir la mitjana del 40% de participació

Presenten la campanya de les consultes sobre la independència · Crida a la participació amb el lema 'Vota!' · L'ajuntament de Tiana aprova el suport a la consulta

Men?ame
 

Aquest matí s'ha presentat la campanya per cridar a la participació a les votacions de la consulta sobre la independència de Catalunya que s'ha organitzat per a la celebració simultània a més de cent d'arreu del país. La campanya promoguda per la Coordinadora per la consulta sobre la independència porta per lema 'Vota!' i centra tot l'esforç a aconseguir la màxima participació dels ciutadans el 13 de desembre sense afavorir cap de les opcions de vot. Els materials presentats per la campanya, de caràcter institucional, no dirigeixen el vot a cap de les opcions.

Els promotors de la campanya en situen l'èxit en aconseguir un 40% de participació en el conjunt de municipis que han decidit impulsar la consulta. Actualment, ja són uns 620.000 ciutadans que tindran l'oportunitat d'expressar la seva voluntat respecte el futur polític de Catalunya.

Suport del ple municipal de Tiana

El ple de l'ajuntament de Tiana aprova la moció de suport a la consulta sobre la indepedència impulsada per la comissió ciutadana Tiana Decideix. El ple municipal celebrat aquest dimarts al vespre s'ha mostrat partidari, amb els vots a favor de CiU, Gent pel Progrés i Esquerra, i l'abstenció del PSC, de celebrar la consulta el 13 de desembre i donar suport als ciutadans que vulguin expressar la seva opinió sobre la independència.

El 13 de desembre les consultes al Maresme tindran una notable implantació. A banda de Tiana, la consulta es farà a Canet de Mar, Premià de Mar, Arenys de Mar, el Masnou, Sant Pol de Mar, Argentona i Vilassar de Dalt. Amb el suport de l'ajuntament de Tiana, aquest municipi s'afegeix als altres 115 que organitzaran consultes el 13 de desembre.