Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  05.02.2009  12:34

Els ateus valencians protesten a internet contra la censura de l'EMT

'Un milió de valencians no som creients. Però creiem en la llibertat d'expressió' diu l'anunci de l'autobús virtual

Men?ame
 

L'Associació Valenciana d'Ateus i Lliurepensadors, sumant-se a la campanya dels autobusos ateus, van sol·licitar a l'Ajuntament de València de posar l'eslògan 'Probablement Déu no existex. Deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida' en dos autobusos de l'EMT. Cansats d'esperar-ne una resposta, han decidit de protestar penjant al seu bloc un autobús virtual amb el lema 'Un milió de valencians no som creients. Però creiem en la llibertat d'expressió'.

Volen denunciar així la demora de l'Ajuntament, propietari de l'EMT, que no els ha donat cap resposta quan ja han passat quatre setmanes des que en feren la sol·licitud. Critiquen també, que els neguin la possibilitat d'anunciar-se quan l'EMT és una empresa pública 'que té un deute important, en un moment en què els anunciats escassegen per la crisi'. Segons que ha dit Josep Hernández, portaveu de l'associació, en tornaran a fer la petició i s'asseguraran que l'EMT no n'ha arxivat l'anterior. La batllessa de València, Rita Barberà, va dir que aquesta campanya era 'un disbarat i una provocació'.

Aquesta campanya ja s'ha dut a terme a ciutats de tot Europa, com ara Barcelona i es vol estendre també als Estats Units.

L'Associació Valenciana d'Ateus i Lliurepensadors convida aquells qui visitin el seu bloc a sumar-se a la protesta contra la censura i crear un autobús amb un lema propi. Podeu fer-ho si punxeu aquí.