Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  21.05.2008  12:22

Telefònica vendrà l'iPhone el mes que ve

És previst que Steve Jobs anunciï un iPhone 3G el 9 de juny

Men?ame
 

L'iPhone (Apple), que ja es pot comprar a Catalunya Nord, arribarà a la resta del país el mes que ve de la mà de Telefònica (Movistar). És força probable que l'anunci de l'acord entre Apple i Telefònica coincideixi amb l'Apple Worldwide Developers Conference, que comença el 9 de juny a San Francisco i on és previst que Steve Jobs anunciï un nou model d'iPhone amb connexió a les xarxes de telefonia mòbil 3G.

José Santos Esteras va comentar al congrés de professionals de les telecomunicacions PROCOM que es va fer a Saragossa a principis de maig, on era en representació de Telefònica, que Apple I Telefònica havien tancat un acord per vendre l'iPhone. No va dir si l'iPhone que es vendria seria el model actual o el nou model que és previst que es presenti el mes que ve, tot i que, més tard, el reconegut bloc de tecnologia Gizmodo ha publicat que l'iPhone 3G es podria comprar a les botigues del país a partir del 18 de juny. L'iPhone 3G és força esperat perquè es podrà connectar a la xarxa amb una velocitat de connexió força ràpida encara que no disposi d'accés a una xarxa wi-fi. Ara mateix, els models d'iPhone que es poden comprar, si no disposen d'un accés wi-fi, només es poden connectar a internet via xarxes GPRS, que són més lentes.