Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  07.05.2008  22:00

Els militants que reclamaven l'alliberament d'en Franki es desencadenen de la Sagrada Família

Centenars de concentrats a València i Barcelona

Men?ame
 

Els dos militants de la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) que es van encadenar ahir a una grua de la Sagrada Família per reclamar la llibertat d'en Franki se n'han despenjat avui al vespre. Els dos joves havien arribat a un acord amb els mossos d'Esquadra, pel qual els agents es comprometien a no detenir-los si baixaven abans de les set de la tarda, com ha estat el cas. Tot amb tot, la policia sí que els ha citat a declarar demà al matí.

Amb l'acció de protesta els joves volien palesar que l'única alternativa a la sentència d'empresonament d'en Franki és la desobediència activa i pacífica.

D'altra banda, un centenar de persones s'ha concentrat avui a la plaça de l'Ajuntament de València per demanar també l'alliberament d'en Franki (veure la foto). A Barcelona, un centenar de manifestants s'ha concentrat davant de la Sagrada Família amb pancartes de suport al jove terrassenc Francesc Argemí.

En Franki està complint una condemna de presó de dos anys i set mesos per ultratge a la bandera espanyola.