Notícies

Dijous  14.02.2008  06:00

Estatpropi.cat incorpora el web 2.0

La campanya ja suma més de 17.000 adherits

Men?ame
 

Quan la campanya Estatpropi.cat ja ha superat els 17.000 adherits, avui se'n presenta el nou portal, que aprofita les aplicacions del web 2.0. La campanya, impulsada per Alexis Vizcaino des del seu bloc, vol fer visibles en un mapa tots els partidaris de la independència dels Països Catalans. En la presentació del portal, avui al vespre a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, hi intervindran Toni Gisbert, d'ACPV, i Xavi Sarrià, cantant d'Obrint Pas.

A la mateixa hora, els impulsors de la iniciativa participaran en una taula rodona a la seu d'Òmnium Cultural (Barcelona) sobre la nova etapa del portal.

Segons els promotors, el nou portal representa 'un pas més, però d'importància cabdal, en el camí de la campanya'. Els canvis més importants són de disseny i d'usabilitat. També hi ha canvi de logotip, que ara és una forca, es milloren els processos d'adhesió i de navegació i s'obre el portal a la participació de blocaires i d'administradors de webs. Finalment, també endega una campanya de finançament per a promoure Estatpropi als mitjans de comunicació.