Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  25.01.2008  00:01

L'APPEC reconeix Josep M. Espinàs, Sàpiens Publicacions i les revistes Mètode i El Tatano

També guardona les revistes de l'associació, que van sortir fa més de vint-i-cinc anys

Men?ame
 

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha concedit anit els seus premis a l'escriptor Josep M. Espinàs, a les revistes Mètode i El Tatano i a l'editorial Sàpiens Publicacions. També ha concedit premis especials a la labor per a fer present la cultura catalana a la Fira de Frankfurt, i a les revistes associades amb més de vint-i-cinc anys de vida (llegiu l'entrevista amb el president de l'APPEC, Lluís Gendrau).

D'Espinàs, el jurat n'ha valorat la col·laboració permanent amb la premsa en català i la capacitat de construir amb una prosa neta relats i articles que sobrepassen la simple crònica. De la revista El Tatano, n'ha subratllat que acompanya els infants que comencen a llegir perquè hi trobin gust; de la revista Mètode, que cobreixi un buit, dins les publicacions catalanes, de divulgació científica; i de Sàpiens Publicacions, que editi productes de qualitat i que hagi demostrat que hi ha un mercat de Països Catalans.

El 25è aniversari

Coincidint amb el lliurament de premis, l'APPEC ha presentat els principals actes per a celebrar el vint-i-cinquè aniversari, sobretot la presentació de l'Anuari de l'Espai Català de Comunicació i la Guia de Mitjans de Comunicació en Català del 2007; també l'exposició 'Catalunya, un país de revistes', una retrospectiva sobre la història i el futur de les revistes en català.