Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  12.11.2007  19:29

El pinedenc Pere Aragonès acaba el cicle de portaveu de les JERC

Men?ame
 

El pinedenc Pere Aragonès va ser substituït com a Portaveu Nacional de les JERC en el decurs del Congrés de les Joventuts d'ERC que es van celebrar a Mataró. Aragonès però, manté l'acta de diputat al Parlament de Catalunya. El nou portaveu, Gerard Coca, va assegurar que aquesta serà la 'generació que aconseguirà l'independentisme'. El portaveu d'ERC al Parlament, Joan Ridao, va ser l'encarregat de cloure el congrés diumenge al migdia.

La nova Permanent Nacional es presentava en una llista única encapçalada per Gerard Coca amb militants de diferents territoris i està formada també per Daniel Mallén, a Organització; David Pujol, a Coordinació Territorial; Marc Planas, a Coordinació Interna; Pol Pagès, a Imatge i Comunicació; Gemma Lago, a Coordinació Institucional; Josep Culí, a Formació; Núria Gavarró, a Estudis i Programes; Marc Puig, a Relacions Internacionals; Empar Crespo, a Dona; Roger Civit, a Moviments Socials, i Marc Candela, a Medi Ambient.

Coca ha exercit de secretari d'Organització de JERC-Les Corts i de portaveu de JERC-Barcelona i assumeix la responsabilitat de ser el nou portaveu nacional amb la clara voluntat de “consolidar les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya com la primera organització política juvenil dels Països Catalans per encarar el procés d’autodeterminació que ens portarà a la independència i al socialisme”.