Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  01.03.2007  20:56

El Corredor Polonès

Músiques de la Vall

Men?ame
 

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de la seua Àrea de Joventut ha impulsat el programa “Músiques de la Vall”. Amb este programa, es vol donar difusió als grups musicals de la comarca i donar una alternativa d’oci a la joventut en general, oferint-los una programació radiofònica on puguen conèixer els diferents estils i grups musicals que hi han. Setmanalment a la emissora Onda 15 l’Olleria Ràdio (105.7 FM), hi haurà un grup protagonista on dia a dia sonarà la seua música, i finalment el dissabte a les 13 hores, se’ls farà una entrevista als components del grup. Si vols fer alguna sugerència o aportació, pots posar-te en contacte amb l’Àrea de Joventut, Esport i Educació de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, al correu electrònic joventutesport@mancovall.com El ROCK amb majúscules i l’actitud grunge defineix al corredor polonès ,esperit grunge transmès del mateix Seattle a terres del País Valencià, essent clarament una banda contundent i a l’hora melòdica que es fa gaudir de la primera a l’ultima nota.

El projecte musical de ecp naix en 2000. El debut es produeix el 26 d’Octubre de 2001 al pub La Ploma (Ontinyent). Durant la setmana del 9 d’Octubre de 2002 als APK Estudis en Quart de Poblet grava el seu primer treball.
Després de realitzar diversos projectes i col·laboracions en 2005 treu al carrer el seu primer treball professional “Catalunya Punk’s” (Bullanga Records 2005).
Actualment i després de renovacions al grup, ecp prepara la gira “tourbolet 2007” Tourbolet a diferents sales d’arreu dels Països Catalans. També està en procés de creació de noves cançons per al seu proper treball.

- Components i Instruments:
ecp per ordre de suïcidi, són:
Marc: Veu
Pablo: Guitarra i cors
Xarlee: Guitarra i cors
Rafa: Bateria i cors
Jordi: Baix i cors

- Procedència: Ontinyent.

- Discografia: Maqueta i Catalunya Punk’s.

- Contacte:
Telèfons: 655060712 (Marc) i 686062308 (Rafa)
www.elcorredorpolones.com
e-mail: ecp@elcorredorpolones.com

Adreça postal: “el corredor polonès”
C/ d’Amunt 21
46870 Ontinyent
LA VALL D’ALBAIDA (PPCC)
Músiques de la Vall
Amb el patrocini de l'Àrea de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida