Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  26.04.2006  06:00

Els estudiants de filologia catalana s'apleguen a la UAB

Men?ame
 

El V Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana es fa d'avui a divendres a la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra, Vallès Oc.). Del programa d'actes, se'n destaquen la taula rodona 'Dramaturgs dels 70, testimoni d'una marginació', amb Josep M. Benet i Jornet (dijous, 16.00), i el col·loqui 'Literatura i societat? Debat sobre la narrativa actual', amb Màrius Serra, Mercè Ibarz, Lolita Bosch i Toni Cucarella (divendres, 12.00).

Els organitzadors del congrés són la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC) i l'Assemblea d'Estudiants de Filologia Catalana de la UAB. La idea d'enguany és de convertir-lo en un espai de debat, formació i coordinació dels estudiants d'aquesta carrera per ajudar-los a situar-se en el present i encarar el futur. Per això s'hi parlarà de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, de llengua i societat, i de literatura contemporània. Els actes són oberts a tots els interessats.