Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  10.08.2005  06:00

El Llamp

Men?ame
 

Aquest bloc, 'El Llamp', porta per subtítol 'Al servei de la nació catalana'. L'autor, Enric Borràs, és un activista inconformista i, de professió, un editor retirat. Als anys vuitanta va fundar l'editorial El Llamp i, llavors i ara també, és responsable o còmplice d'altres centenars d'iniciatives polítiques i culturals com la Comissió de la Dignitat. Borràs té una llarga trajectòria, una molt bona memòria i no es mossega la llengua. El resultat es pot llegir en el bloc. Recentment, la memòria l'ha centrada en recordar els quinze anys de la mort de Manuel de Pedrolo, amb un seguit de comentaris dedicats a l'escriptor. La feina s'arrodoneix amb l'article 'Memòria de Manuel de Pedrolo', publicat per Borràs al 'Mail obert' en motiu dels quinze anys de l'escriptor.
També és un gran aficionat a l'Scrabble i va participar en el I Campionat d'Scrabble en Català, sobre el qual també existeix un bloc.


> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.