El vigatà Víctor Sunyol guanya el Premi de Poesia Cadaqués Rosa Leveroni

VilaWeb
Redacció
28.04.2004 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El poeta vigatà Víctor Sunyol és el guanyador del Premi de Poesia Cadaqués Rosa Leveroni, un guardó dotat amb 900 euros creat en homenatge a la poeta i narradora Rosa Leveroni. Sunyol ha obtingut el premi pel poema “Des d’ara”. Víctor Sunyol és llicenciat en filologia catalana i exerceix de professor de llengua i literatura a l’IES Jaume Callís de Vic. L’any passat va guanyar el V Premi de Poesia Parc Taurí per l’obra “Stabat”, un poemari que s’articula en 21 unitats que s’inspira en les 21 estrofes de l'”Stabat Mater” de Jacopone di Todi.

El guardó forma part dels Premis Literaris de Cadaqués, dels quals són membres del jurat, entre d’altres, Albert Ràfols Casamada, Vicenç Altaió, Sam Abrams, Montserrat Minobis, Ana Maria Moix i Joaquim Ferrer.

Els Premis Cadaqués també atorguen el guardó Quima Jaume, dotat amb 1.800 euros. En aquesta edició el premi ha estat per al pintor de Sant Pol de Mar Perejaume, per “Obreda”. El Premi Carles Rahola, dotat de 900 euros, ha anat a parar a les mans de la periodista Marga Faixó per la recopilació de cròniques del Cadaqués de principis de segle, que ha donat a conèixer a través del programa de ràdio “Sol ixent”. (TN 28-04-04)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any