‘Gatzara’, el nou disc d’Atzukak es presenta a Ontinyent

  • Els Atzukak faran un concert el dia 19 de setembre

VilaWeb
Redacció
12.09.2003 - 00:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els disc ha estat gravat entre els mesos de febrer i abril d’enguany, amb 13 cançons, amb una duració de 60 minuts, que conformen el segon CD del grup, “Gatzara”. El disc, segons el propi grup “és una invitació al ball, adobat de ritmes globals, que van del reggae, ska, rock, folk a la rumba“. El veterà membre del grup valencià Al Tall, Manolo Miralles, ha col·laborat durant la gravació com a tècnic de so i productor, a més de fer veus. També ho han fet Xavi i Miquel Gironés del grup Obrint Pas, i Paula Rúbio ha posat veus en dos cançons i Jaume Gosàlbes dolçaines a 3 cançons.

Les lletres de les cançons de “Gatzara” han estat escrites majoritàriament per Carles Cerdà, tret de “Venim de la Vall” que és una adaptació d’un poema de David Mira, i el reggae “Mai”, escrita per Josep A. Mollà. Destaca, en general, el to reivindicatiu i de denúncia dels textos. La música ha estat composta per tots els ‘atzukaks’.

La venda de “Gatzara”, ateses les precàries condicions de distribució per a grups independents de segells nacionals, es vendrà a un preu econòmic, respecte als habituals, i per internet a través de la seua web: www.atzukak.org, o demanant-lo directament a través del seu correu: atzukak@hotmail.com o contacte@atzukak.org.

Atzukak ha apostat per la creació d’un segell nou, anomenat Cul de Rock Records, on el grup ha optat per la independència i l’autogestió com a resposta al que qualifiquen de contaminat mercat discogràfic.

El solar de l’antiga fàbrica de “Tortosa y Delgado”, a la plaça de Baix d’Ontinyent, i junt al llit del riu Clariano, serà l’escenari del concert de presentació del 2n CD d’ Atzukak, “Gatzara”. Serà el proper divendres 19 de setembre, a partir de les 23 hores.

Per a aquest concert de presentació de les noves cançons d’Atzukak, el públic comptarà amb un grup que obrirà una nit musical de luxe, dins l’escena del rock en valencià, la d’Obrint Pas.

L’escenari d’aquest concert únic tindrà les millors prestacions actuals, com ara pantalles, 24.000 vats de so i 80.000 vats de llum.

Aquest concert s’inscriu dins del programa d’activats de la festa del Camí dels Carros, i també col·laboren el CLJO (Consell Local Joventut d’Ontinyent), la rocka (associació de grups de rock d’Ontinyent) i l’ajuntament d’Ontinyent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any