La regió decideix triplicar els bitllets de tren a 1 €uro

  • Degut a l'èxit de la campanya engegada fa sis mesos del Tren a 1 €uro, la regió Llenguadoc- Rosselló ha decidit triplicar el nombre de bitllets en les línies més freqüentades, entre les quals ée troben la línia Montpeller - Perpinyà ...>>
    Dc. 2 de juliol del 2015

VilaWeb
Redacció
02.07.2015 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa sis mesos que va començar la generalització en el tren TER del bitllet a 1 €uro que, recordeu, només es pot reservar per internet (ho podeu fer des d’aquí) . La regió, ha constatat que la freqüentació de les línies del TER ha augmentat considerablement, i això ha fet que es decideixi a triplicar els bitllets a 1 €uro en tres de les línies més freqüentades.

Aquestes són: Avinyó- Cervera (en la qual entra el trajecte Perpinyà- Montpeller) Narbona- Castelnaudary i Nimes- Alès .

Aquesta triplicació de bitllets va començar ahir dimarts 1 de juliol, i això significa per exemple, que en la destinació entre Perpinyà i Montpeller hi haurà 1.000 bitllets a 1 €uro cada dia. Per contra, en les línies menys concorregudes, es reduirà el nombre de bitllets a un €uro. En total, l’objectiu segueix sent el mateix: 460 000 bitllets a un €uro venuts en un any.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any