Pablo Iglesias afirma que polítics de Convergència i Unió tenen diners a Suïssa

  • El dirigent de Podem recupera la informació publicada per El Mundo el novembre del 2012

VilaWeb
Redacció
23.06.2015 - 12:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Pablo Iglesias, dirigent de Podem, diu que els polítics de Convergència i Unió tenen comptes a Suïssa: ‘Espanya és un país plurinacional. A mi no em donaran lliçons els senyors de Convergència i Unió que tenen comptes a Suïssa. Que alguns tinguin comptes a Suïssa i Andorra provoca que algunes persones no arribin a final de mes’. Ha fet aquestes declaracions en una entrevista concedida a ‘Los desayunos’ de TVE. Iglesias recuperava, doncs, les informacions publicades pel diari El Mundo el novembre del 2012, segons les quals Mas tenia cinc comptes a Suïssa i Liechtensteien controlats suposadament per ell mateix i el seu pare. Finalment es va demostrar que era un informe fals de la unitat de delictes fiscals de la policia espanyola.

En la mateixa entrevista, Iglesias ha dit: ‘És més que probable que tinguem més suport a Catalunya que el PP’. I ha continuat: ‘El dubte ofèn: a nosaltres no ens veuran mai donar la mà a Rajoy i Mas.’

En un principi el compte de Twitter de ‘Los desayunos’ ha reproduït la declaració de Pablo Iglesias amb significatives diferències, ja que ha citat a Artur Mas enlloc dels polítics de Convergència i Unió:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any