La segona abraçada d’Artur Mas i David Fernàndez

  • 'Tenim una oportunitat única, i depèn de nosaltres', coincideixen a dir tots dos en l'acte dels 20 anys de VilaWeb

VilaWeb
Redacció
16.06.2015 - 17:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el diputat de la CUP David Fernàndez han coincidit en deixar anar un missatge conjunt: el 27-S és una oportunitat històrica per a Catalunya i s’ha d’aprofitar, i s’ha de tenir clar que aquestes eleccions són plebisictàries, i que la qüestió nacional i la qüestió social van de la mà. Aquesta és una de les conclusions a què han arribat Fernàndez i Mas en el diàleg que han mantingut en l’acte central de la celebració dels vint anys de VilaWeb al CCCB de Barcelona. El president i el diputat de la CUP han exhibit bona sintonia i capacitat d’entesa, recordant també la unitat d’acció que va fer possible el 9-N. I han acabat l’acte amb una nova abraçada.

Tots dos han dialogat sobre la consulta del novembre i el procés d’independència, a partir del llibre de Vicent Partal ‘Desclassificat:9-N’ (RBA). I també han parlat de l’envit que significa el 27-S

Heus ací l’arribada del president Mas, David Fernàndez i Vicent Partal, amb l’aplaudiment del públic assistent:

La participació d’Artur Mas i David Fernàndez ha servit per a presentar de manera oficial el llibre del director de VilaWeb, que narra el complex període de temps que va conduir a la celebració de la consulta. El llibre ha estat editat per RBA i va ser un dels més venuts en no ficció durant Sant Jordi. L’anterior llibre de Vicent Partal, ‘A un pam de la independència’ va ser presentat l’abril del 2013 per Oriol Junqueras.

VilaWeb va celebrar el 15 de maig els seus primers vint anys d’existència, que el converteixen en el diari digital degà a Europa. Per a commemorar l’efemèride s’han previst una sèrie d’actes al llarg de tot l’any que inclouran una remodelació del diari aquest estiu. L’acte d’aquest dimarts s’inscriu en la línia de periodisme independent, rigorós i compromès que ha estat característic sempre del diari.



Notícies relacionades:

+ VilaWeb fa avui vint anys

+ Editorial: Vint anys que han canviat el país.

+ Entrevista amb Vicent Partal: VilaWeb fa vint anys

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any