La JNC demana la dissolució de la federació de CiU

  • Arran de la victòria ajustada del sí en la consulta interna d'Unió

VilaWeb
Redacció
14.06.2015 - 22:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El comitè executiu nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya, encapçalada pel secretari general, Sergi Miquel, ha enviat una carta a Convergència Democràtica de Catalunya en què demana que es dissolgui la federació amb Unió. La petició es fa arran dels resultats de la consulta interna d’Unió sobre la independència, en què el sector independentista ha perdut tan sols per 125 vots de diferència (un 3%).

El secretari general de la JNC ha dit, en un comunicat: ‘No podem permetre que Unió Democràtica de Catalunya alenteixi el nostre camí ni que afecti l’acció política.’ Ha anunciat que no assistiria a les comissions executives nacionals de federació ‘si no és per definir els termes en què es dissol la federació’.

A més, la JNC convida ‘tots aquells militants d’Unió que vulguin treballar sense condicionants a sumar-se a la JNC i al projecte de Convergència Democràtica de Catalunya per fer més fort el procés’.

Després de saber-se el resultat, els independentistes d’Unió han demanat al comitè de govern que faci seu el full de ruta cap a la independència subscrit per CDC i ERC.

 

Més informació:

Els independentistes d’Unió demanen l’adhesió del partit al full de ruta de CDC i ERC

Divisió total a Unió

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any