Damien Alary fa un sorprenent anunci sobre la fusió de les regions

  • Com sabeu, les regions de Midi-Pyrénées i Llenguadoc Rosselló es fusionaran en una sola regió. En el ple de l'assemblea del Consell Regional de Llenguadoc-Rosselló de divendres passat, el president regional Damien Alary va fer un sorprenent anunci: segons diu, Tolosa de Llenguadoc seria la capital administrativa, i Montpeller la capital política ...>>
    Dt. 26 de maig del 2015.

VilaWeb
Redacció
26.05.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president regional diu que s’ha arribat a aquest acord després d’unes llargues negociacions, i que te el vist-i-plau de François Hollande. Així Montpeller tindria la seu de la futura assemblea regional, acollin les comissions permanents i les sessions del Consell Regional, així com la seu d’aquest Consell Regional.

Malgrat tot, sí aquest repartiment fos realitat, Tolosa de Llenguadoc tindria molt més poder,  ja que seria seu de tota l’administració, amb totes les direccions generals i la prefectura. De totes maneres, hi haurà que esperar al mes de juny, quan el prefecte coordinador farà públiques les seues decisions sobre el funcionament de la nova regió.

I, fins ara, només són paraules…

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any