Recepta: Terrina d’herbes amb rosella i herba dolça

  • Les terrines es fan amb diferents ingredients (peix o carn, llegums, verdures…) la forma la dona el motle i el quallat i la consistència, els ous i la nata líquida

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
24.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El gastrònom Casimir Romero ens ofereix una de les receptes que formen part del llibre ‘Herbes mengívoles’ escrit conjuntament amb l’especialista Paco Garrido. El llibre és en procés d’edició i els autors us conviden a col·laborar-hi a través del micromecenatge.

INGREDIENTS (per a 10 terrinetes)
– ¼ de carn o de peix trossejat
– 1/2 quilo d´herbes (cama-roges, llicsons, roselles…)
– Tres ous
– 125 ml de nata liquida
– Oli d’oliva
– Pebre negre, comí, sal, julivert
– Mantega
– Dos alls secs

A LA FAENA
En una paella fregim el peix o la carn a trossets desespinant o desossat.
Bullim les herbes i les escorreguem, picolem i sofregim amb dos alls secs picolats.
Barregem tot amb els ous batuts, la nata i les espècies. Untem el cul de la terrineta amb un pessic de mantega. Coguem a forn mitjà fins que al punxar-la el furgadents isca sec. Podem fer-les també al bany de Maria.
Salut i bon profit!
Casimir Romero

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any