24.05.2015 - 06:00
El gastrònom Casimir Romero ens ofereix una de les receptes que formen part del llibre ‘Herbes mengívoles’ escrit conjuntament amb l’especialista Paco Garrido. El llibre és en procés d’edició i els autors us conviden a col·laborar-hi a través del micromecenatge.
INGREDIENTS (per a 10 terrinetes)
– ¼ de carn o de peix trossejat
– 1/2 quilo d´herbes (cama-roges, llicsons, roselles…)
– Tres ous
– 125 ml de nata liquida
– Oli d’oliva
– Pebre negre, comí, sal, julivert
– Mantega
– Dos alls secs
A LA FAENA
En una paella fregim el peix o la carn a trossets desespinant o desossat.
Bullim les herbes i les escorreguem, picolem i sofregim amb dos alls secs picolats.
Barregem tot amb els ous batuts, la nata i les espècies. Untem el cul de la terrineta amb un pessic de mantega. Coguem a forn mitjà fins que al punxar-la el furgadents isca sec. Podem fer-les també al bany de Maria.
Salut i bon profit!
Casimir Romero