L’ex-consellera Geli desvincula la Generalitat de les presumptes irregularitats del cas Innova

  • La diputada no adscrita anuncia també que votarà en favor de la llei electoral 'per responsabilitat'

VilaWeb
ACN
03.05.2015 - 16:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-consellera de Salut i ex-membre del PSC, Marina Geli, ha desvinculat la Generalitat de les presumptes irregularitats del cas Innova, sota investigació judicial per adjudicació irregular d’obres i serveis sanitaris a l’Hospital Sant Joan de Reus.

‘La relació entre la Generalitat, Salut i Economia amb Innova és per la construcció de l’Hospital. Crec que hem d’esperar que s’acabi tot això i hem de veure si hi ha hagut irregularitats o no. Jo crec que hem de demanar celeritat’, ha assenyalat a Catalunya Ràdio la que va ser al capdavant del Departament de Salut entre el 2003 i el 2010.

Paral·lelament, l’ara diputada no adscrita ha revelat que votarà en favor de la llei electoral ‘per responsabilitat’. ‘No podem no aprovar una llei electoral, no ens ho podem permetre. I no sols una administració electoral a Catalunya, sinó que entre proporcionalitat i territorialitat hem de trobar un punt intermedi’, ha reflexionat Geli, que considera que amb el debat sobre la llei electoral (que es començarà a debatre la setmana que ve al parlament) les forces polítiques catalanes s’hi juguen la credibilitat.

L’actual militant de la formació Moviment d’Esquerres creu també que el seu partit pot ajudar a crear, després de les eleccions del 27 de setembre, ‘un gran bloc sobiranista’ que demani a l’estat espanyol un referèndum per a decidir el futur de Catalunya.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any