Perpinyà celebra Sant Jordi al carrer

  • Com cada any, i amb dos dies de retard, Perpinyà celebra la festa de Sant Jordi, amb parades de llibres al carrer, sardanes i altres activitats ...>>
    Ds. 25 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
25.04.2015 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Enguany la vila proposa diversos llocs com per exemple al Voral Vauban on trobareu ‘El poble dels editors’: Parades de llibres proposades per les editorials i signatures d’obres pels seus autors.

A la Plaça Gabriel Péri, trobareu ‘El poble dels autors’: Els autors us acullen a les seves parades, encontres privilegiats en perspectiva.

A La Plaça Aragó trobareu ‘El poble dels llibreters’, amb les parades de La Llibreria, que tindrà autors com Guillem Sangenis, Gérard Amiel, Eliane Thibaut-Comelade, Joan Becat, Joan-Francesc Castex… la Librairie Coste-Torcatis i Cajélice, que proposen durant tot el dia, a més de les diverses obres exposades a la seves parades, una trobada amb autors prestigiosos que se succeiran en l’espai Poble dels llibreters, l’ocasió de debatre, de descobrir les obres i d’obtenir-ne una dedicatòria.

A la Plaça Gambetta, trobareu ‘El poble dels llibreters de vell’: Parades de llibres de segona mà, de llibreters de vell i de particulars, en francès i en català, l’ocasió de trobar meravelles.
 
Finalment a la Plaça de la Victòria trobareu ‘El poble de la premsa local i de les associacions’, l’ocasió de descobrir les activitats així com els projectes d’una mostra del teixit associatiu nordcatalà així com de la premsa escrita.
 Durant tot el dia, a més hi haurà sardanes i musica al carrer, que podeu consultar en el document adjunt a la notícia (pdf)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any