Deu apps per a enriquir l’experiència amb Instagram

  • Aquesta setmana s'ha presentat l'última, Layout, per a publicar-hi 'collages' fotogràfics

VilaWeb
Redacció
29.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana ha estat notícia el llançament de Layout, una aplicació que permet de crear ‘collages’ formats per unes quantes fotografies a Instagram. És desenvolupada per la mateixa xarxa social de Facebook, com també Hyperlapse, un servei que permet d’enregistrar vídeos breus amb la tècnica del ‘time lapse’. Són dues de les moltes apps per a enriquir l’experiència d’Instagram.

Instasize, per exemple, deixa editar fotografies per adaptar-les al format quadrat d’Instagram. També dóna l’opció de fer-ne ‘collages’, com Layout.

Instapan resol el problema de penjar panoràmiques i paisatges en el format de la xarxa social: per això proposa de transformar les panoràmiques en vídeos.

Latergramme, en canvi, permet de programar les piulades en un calendari: s’hi poden introduir recordatoris o bé deixar programada la publicació automàtica d’una imatge el dia i l’hora que indiquem.

Photorepost deixa repiular fotografies i vídeos que veiem a Instagram i ens agraden al nostre mur propi.

Textgram proposa de crear imatges amb texts personalitzats a partir de desenes de plantilles.

Inspirant-se en la xarxa Pinterest, Instadash es va concebre per traslladar les fotos d’Instagram a la pantalla de l’ordinador.

I d’imprimir les fotografies publicades a la xarxa social propietat de Facebook, se n’encarreguen moltes aplicacions, com ara Prinstagram i Origami.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any