Els carters de TuÏr decideixen tornar a treballar avui

  • Avui dilluns, la direcció de la Poste i els sindicats tenen de reunir-se per discutir sobre l'avenir del centre de la Poste de Tuïr, per això els carters van decidir dissabte, en assemblea, que avui treballaran ...>>
    Dl. 23 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
23.02.2015 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa 29 dies que els carters de Tuïr és van posar de vaga, una vaga que té el recolzament dels sindicats  CGT i Sud, així com així com d’estructures associatives, polítiques, sindicals i ciutadanes. Els carters defensen que el centre de tria del correu de Tuïr te de continuar obert, malgrat els plans de La Poste de tancar-lo. Avui dilluns estan convocats a una reunió amb la direcció de la Poste, i com a mostra de bona voluntat per part dels carters, han decidit que avui treballaran.

Per banda seua, malgrat que, a l’assemblea de dissabte els sindicats van decidir que anirien a aquesta reunió, diuen que només assistiran si també està representada la inspecció de treball, a títol de mediador, conforme al que els vaguistes reclamen des de fa diversos dies i al mandat donat per la prefecte.

Els carters, després d’aquesta reunió, tornaran a reunir-se en assemblea i decidiran si continuen treballant o tornen a la vaga, depenent dels resultats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any