Capgirem Barcelona, la marca de la CUP per a les municipals

  • Avui s'ha fet públic el nom i el procés d'elecció dels candidats

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.02.2015 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

CUP-Capgirem Barcelona és el nom de la candidatura de ruptura que impulsen diversos moviments socials, al voltant de les Candidatures d’Unitat Popular, per presentar-se a les eleccions municipals a Barcelona. Ha estat decidit amb els vots de 1.400 participants. També ha presentat el codi ètic de la candidatura, les línies generals del programa polític i el procés assembleari d’elaboració de la llista electoral de la candidatura, que culminarà en la quarta Trobada Popular Municipalista a Barcelona.

Durant aquestes setmanes vinents, hi ha previst que es facin un seguit d’assemblees obertes, que recolliran tota mena de propostes per a la confecció de llistes. La intenció inicial és que qualsevol persona pugui proposar noms de possibles candidats, això sí, sempre que tingui el vist-i-plau de l’interessat.

Fa poques setmanes, alguns sectors van començar a apuntar el nom de David Fernàndez com el més idoni per a encapçalar la llista de la CUP de Barcelona. Una cara visible, coneguda, que podria competir electoralment i mediàticament amb Guanyem. Fernàndez havia deixat clar que no repetiria com a diputat de la CUP al parlament, d’acord amb la decisió presa per la formació el 2012, que limitava a una legislatura els càrrecs al parlament. Això, i el fet que finalment la CUP no vagi amb Guanyem als comicis barcelonins, han afavorit uns rumors que la CUP de Barcelona atribueix ‘a xarxes socials i a la premsa’. 
Què hi diu l’al·ludit? ‘No ho preveiem, ni col·lectivament ni individualment, ni tan sols com a hipòtesi.’

 

Informació relacionada:

David Fernàndez no encapçalarà la llista de la CUP Barcelona

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any