El PSPV-PSOE impulsarà la recuperació del Consorci de les Comarques Centrals

  • Reivindica el paper de municipis i comarques enfront del 'provincialisme del PP'

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.02.2015 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els socialistes de la Vall d’Albaida han assegurat que impulsaran la recuperació del Consorci de les Comarques Centrals en passar les eleccions, després de les quals estan convençuts que el PSPV-PSOE governarà Alcoi, Gandia, Ontinyent i Xàtiva. Els socialistes reivindiquen ‘el paper del municipalisme i de les comarques com a ens vertebrador del territori’ enfront del funcionament actual de les mancomunitats de la Vall d’Albaida i de la Costera ’segrestades pel PP’.

N’han parlat els secretaris generals socialistes de la Costera, Xavier Simon, i de la Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, qui han afirmat després d’una reunió que cal recuperar el Consorci de les Comarques Centrals ‘com a motor del desenvolupament social i econòmic que comparteix elements comuns i que és complementari entre si’. Per a Rodríguez és ‘imprescindible de recuperar les comarques com a element central de les polítiques de desenvolupament econòmic enfront del model provincial que defensa el PP’.

Tots dos representants del PSPV-PSOE estan segurs que ‘un Govern presidit per Ximo Puig situarà els ajuntaments i les comarques al capdavant del canvi de progrés que necessitem els valencians’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any