Quins indrets s’han de visitar aquest 2015?

  • The New York Times i The Guardian proposen destinacions suggeridores per tot el món

VilaWeb
Redacció
19.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest gener, amb la perspectiva de tenir tot un any per recórrer, alguns mitjans han seleccionat els indrets més adequats per a visitar el 2015. The New York Times, per exemple, proposa els cinquanta-dos llocs on cal anar el 2015, i The Guardian apunta a les millors aventures per a l’estiu vinent.

A ‘52 places to go in 2015‘, els redactors de la secció de viatges del diari novaiorquès proposen mig centenar de destinacions per tots els racons del planeta. Hi inclouen justificació de la selecció inclosa i boniques imatges animades de cada indret. Del parc de Yellowstone a la vall xilena d’Elqui, passant per la ciutat estat de Singapur, la costanera Durban (Sud-àfrica), la desconeguda república de Macedònia i les petites illes Fèroe.

El diari anglès The Guardian redueix les propostes d’aventura estiuenques a una dotzena, ben variades i curioses: travessar el desert de Djibouti amb 4×4 i caiac; recórrer Espanya amb 2CV; fer tresc per les muntanyes del Kurdistan Meridional; practicar el descens de gorges a les Açores… i fer una travessa pel Pirineu català, amb passos a tres mil metres, enfilats dalt d’un cavall.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any