Joan Bibiloni i Toni Gomila homenatgen els poetes manacorins a ‘Damunt sa roca’

  • Aquest vespre s’estrena l’espectacle poteico musical al teatre Principal de Palma

VilaWeb
Redacció
20.12.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Diuen que la Roca d’es Castellet, a la serra de Llevant de Manacor, és una font inesgotable d’inspiració. El mateix Guillem d’Efak pensava que la influència de l’accident geogràfic propiciava la vena artística dels habitants de Manacor. A partir d’aquesta llegenda Joan Bibiloni i Toni Gomila han ideat l’espectacle ‘Damunt sa roca‘, un que viatge musical i poètic s’estrena aquest vespre al teatre Principal de Palma.

Els textos dels autors manacorins Miquel Àngel Riera, Bernat Nadal, Gabriel Galmés, Guillem Sansó i Jaume Santandreu són l’eix vertebrador de l’espectacle. Bibiloni, acompanyat de la seva guitarra, musica els seus versos, poemes d’altres autors mallorquins com ara Blai Bonet o Biel Majoral i alguna composició de collita pròpia. L’actor Toni Gomila, que també és manacorí, s’encarrega de la direcció escènica.

La idea de l’espectacle és mostrar la universalitat del textos escrits pels poetes manacorins sota la influència de la Roca d’es Castellet, que els dona un caràcter especial.  ‘Damunt sa roca’ és un poemari musical ple d’humor i fantasia que s’estrena avui a les 21.30 a la sala petita del teatre Principal de Palma i es podrà veure els dies 21, 27 i 28 de desembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any