Perpinyà Basquet no és rendeix

  • Malgrat la seua liquidació judicial, els directius de la 'Société Anonyme Sportive Professionnelle (SASP)' de Perpinyà Basquet, continuen lluitant contra la Federació Francesa de Basquet ...>>
    Ds. 22 de novembre del 2014.

VilaWeb
Redacció
22.11.2014 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir dijous, la Cambra d’apel·lació de la federació francesa de basquet femení, ( FFBB)  va examinar el recurs presentat pel club perpinyanès per l’exclusió de tots els seus equips, dictaminat per la comissió federal de disciplina d’aquesta federació.

Està previst que la decisió de la Cambra d’apel·lació, sigui feta pública a principis de la pròxima setmana.

Cal recordar que, el passat  3 d’octubre, la FFBB s’havia pronunciat a favor de l’exclusió de tots els equips del club català després d’haver constatat diverses mancances en les extructures i de diversos canvis de denominacions de l’estructura, des de 2002, a l’absència de permisos dels  seus dirigents. Aquests havien apel·lat de seguida d’aquesta decisió.

També toca recordar que, el passat 13 de novembre, la societat va ser posada en liquidació judicial. Ara resta saber que passarà amb els centenars de llicències que encara depenen de l’associació, i que evolucionen en els campionats regionals i departamentals.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any