El Tricicle celebra 35 anys treballant dalt dels escenaris amb una funció doble de ‘Bits’ a l’Atlàntida de Vic

  • Els actors valoren amb gratitud tots els aplaudiments que han rebut al llarg d'aquest temps

VilaWeb
Redacció
01.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui el Tricicle fa trenta-cinc anys dalt dels escenaris ho celebra de la millor manera que sap: treballant. Serà en una funció doble al Teatre l’Atlàntida de Vic de l’obra ‘Bits‘. La història de la companyia va arrencar el 1979 a Breda amb una actuació que van cobrar en espècies. Després de passar per l’Institut de Teatre, Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir van començar a produir els seus espectacles i des de llavors ja porten una desena.

Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir es va conèixer el 1979 en una estada de mim a Menorca organitzada per El Timbal. Aquell mateix any es van matricular a l’Institut de Teatre i un any després, s’inaugurava El Llantiol, el primer cafè-teatre dedicat plenament al mim a Barcelona. Allà, entre d’altres espectacles van actuar en el musical Coloraines, que van portar per tot Catalunya amb la campanya ‘El teatre a les escoles’. L’èxit els hi va arribar cap al 1982 arran d’una aparició al programa de TVE ‘Un-dos-tres’ d’un esquetx del seu primer espectacle, ‘Manicomic’.

En aquests moments, Tricicle està de ronda amb ‘Bits’, l’obra que representa avui a l’Atlàntida de Vic en dues funcions: a les 18.00 i a les 21.00. En el decurs de l’obra els gags se succeeixen a un ritme frenètic, el mateix que la societat digital. La companyia ja va enunciar que possiblement Bits serà l’última obra de creació de Tricicle, però ara el trio ja està pensant en una gira de comiat amb els millors gags de la història.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any