Un centenar de càmpings seran inspeccionats properament

  • Després de la mort de quatre persones al càmping de Lamalou-les-Bains a l’Hérault, a causa de les inundacions per les fortes pluges, les autoritats han decidit inspeccionar un centenar de càmpings nord-catalans ...>>
    Dv. 24 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
24.10.2014 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ordre d’aquestes inspeccions ve de la ministra de l’ecologia, Ségolène Royal, que ha ordenat inspeccionar 2.200 càmpings de l’estat francès. A Catalunya Nord, hi ha un centenar d’aquests que estan considerats “amb possible risc” a causa de que es troben al costat del mar o un riu, en una zona d’inundació.

Segons Fabrice Rosay, director del gabinet de la prefecte: ‘ controlarem que la reglamentació sigui respectada, ens hem d’assegurar que els diferents procediments estan al seu lloc, com les cadenes d’alerta, les condicions d’evacuació, o l’existència d’un refugi plataforma a les inclemències del temps’. Aquesta inspecció podria durar un any.

La ministra de l’Ecologia demana també als prefectes assenyalar, en un termini d’un mes, els casos per als quals seria impossible adoptar mesures d’alerta i d’evacuació i  després, ‘examinar (el seu) eventual tancament administratiu’ definitiu o provisori.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any