Condemnada a 8 mesos de presó per frau a la CAF

  • Una dona de 46 anys, de Perpinyà, ha estat reconeguda culpable de frau a les allocations familiales, i condemnada a 8 mesos de presó en suspèns. La dona va cobrar 12.500 €uros, entre els anys 2009 i 2011 gràcies a declaracions falses ...>>
    Dv. 24 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
24.10.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

És mare de 2 fills i residia en un barri  residencial de Perpinyà, cap a Castell-Rosselló,quan  va aconseguir cobrar 12.500 €uros de subsidis durant els anys 2009 al 2011. Quan controladors de la CAF es van presentar al seu domicili, van trobar-hi diversos cotxes de luxe, aparcats al costat de la seua casa. Quan li van demanar, el contracte d’arrendament i els rebuts dels llogers, va contestar que una inundació havia destruït tots aquests papers.

Quan els policies li van demanar d’on procedien els dipòsits d’importants sumes de diners en els seus comptes va respondre ‘que ella no devia res a ningú i que això era la seua vida privada’. i quan li van dir que la casa estava a nom del seu marit, i no pas llogada, va  fingir sorpresa ‘oh no ho sabia, quina sorpresa!’. El seu marit és un advocat especialitzat en dret fiscal, instal·lat a la República Dominicana i autor d’un llibre intitulat ‘paradis fiscal, mythe ou réalité’. Posseeix diversos SCI (Societats de gestió d’edificis), i la seva dona és beneficia d’una part dels seus ingressos. Però els seus coneixements de dret no l’han estalviat d’una condemna.

En el moment de llegir aquesta, el president del tribunal va remarcar que: ‘S’atribueixen habitualment aquests fraus a gitanos o a magribins, aquí no és el cas’ . La dona tindrà de tornar tots els diner cobrats indegudament a la CAF, així com a  8 mesos de presó en suspens. Però si no paga, ingressarà a la presó.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any