La Usap fitxa a Roy Godfrey

  • Finalment l'usap ha trobat substitut per Alisona Taumalolo, que va abandonar el club català per fitxar pel Racing-Métro. Es tracta del sud-africà Roy Godfrey ...>>
    Dv. 17 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
17.10.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Roy Godfrey és un pilar de 25 anys, 120 quilos i 1,89 d’alçada. El jugador substituirà a Alisona Taumalolo que va abandonar el club català sense avisar, per fitxar per un club del TOP 14, el  Racing-Métro.

En aquest lloc, el club català ha estat particularment maleït : Jérémy Bécasseau que havia estat fitxat aquesta temporada,és va lesionar i estarà de baixa per a diversos mesos, recentment el jove Jean-Baptiste Custoja ha patit la mateixa sort. Des de fa un mes, és Enzo Forletta de 19 anys, que assumeix brillament i de manera imprevista aquesta posició en el terreny de joc. És fins i tot la revelació del club en aquest començament de temporada de PRO D2. Per la seua banda Christophe David, altre jove jugador, és el seu substitut.

Roy Godfrey, actualment jugava en l’equip dels SWD Eagles, de sud-africa , amb el qual juga la Currie Cup, el campionat d’aquest país. Signarà, si no hi ha cap impediment mèdic, fins a final de temporada amb el club català. L’usap també està buscant un segona línia, però prioritza que sigui de nacionalitat francesa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any